Atenţie la atenţionare

1
Comitetele locale pentru Situaţii de Urgenţă au obligaţia să urmărească evoluţia fenomenelor meteorologice cu toată atenţia,  pentru a putea interveni în timp util la apariţia unor situaţii de urgenţă. Acesta este ordinul prefectului Mădălin Teculescu pentru următoarea perioadă de timp.
Asigurarea permanenţei la sediu, în cazul în care este necesar, realizarea unei liste care să cuprindă bolnavii care au nevoie de dializă, precum şi femeile însărcinate, dar şi stabilirea unor locuri special amenajate pentru adăpostirea persoanelor fără locuinţă reprezintă ordinea de priorităţi în sezonul rece pentru ca fenomenele meteorologice specifice iernii să nu producă victime sau pagube materiale însemnate.
De asemenea, membrii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă au sarcina de a informa permanent cetăţenii cu privire la restricţiile impuse în judeţ.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. A dat domnu. Ca si inainte de criza la unele primarii nu era asigurata permanenta, si dupa ce intampla ceva tipau dupa ajutor. Dar daca luau in considerare avertizarile nu se intamplau aceste nenorociri. e mai usor sa previi.
    Zic io….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.