Atenție la bormașini!

1

bormasina

Lucrările de reparaţii în apartamente continuă să stârnească indignare în rândul vecinilor! Autorităţile precizează că deranjul provocat de utilizarea bormaşinilor se poate face doar până la ora 17.
Poliţiştii locali se confruntă zilnic cu zeci de reclamaţii din partea locatarilor blocurilor din Slobozia din cauza zgomotului puternic pe care îl fac bormaşinile şi alte aparate pentru renovarea locuinţelor, pentru că, în cele mai multe dintre situaţii, muncitorii angajaţi nu respectă programul de odihnă al celorlalţi locatari. 
Reclamaţii sunt şi pentru proprietarii care nu deţin autorizaţie de dărâmare sau spargere a unor pereţi de rezistenţă.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, precizează că intervenţiile oamenilor legii sunt de natura aplanării conflictelor între vecinii deranjaţi şi proprietarii care au casele în renovare.
Autorităţile recomandă, de asemenea, ca cei care se pregătesc de lucrări de amploare să afişeze la intrarea în scară un mesaj pentru vecini sau să obţină semnături de aprobare pentru un anumit interval de timp de la asociaţia de proprietari. În principal, sancţiunile constau în avertizarea verbală şi scrisă a celor care deranjează programul de odihnă, iar dacă neînţelegerile continuă, vecinii pot apela la un mediator.               
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. fiecare la randul lui trebuie sa renoveze apartamentul.pe langa asta trebuie sa mearga si la servici sa faca rost de bani.in fiecare bloc se gaseste cate un cap de creta care nu are nici servici nici cu ce sa-si ocupe timpu si sta cu ochii pe vecinu sa vada ce face.atat timp cat exista un program de galagie poti sa arunci si cu grenada in casa.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.