Atenție la escroci

0

escroci_1

Autorităţile locale reamintesc ialomiţenilor că sărbătorile sunt prilej pentru escroci de a înşela şi păcăli persoanele vulnerabile.
Bătrânii sunt de obicei uşor de păcălit prin neputinţa acestora şi mai ales starea sensibilă prin care trec dacă se află singuri de sărbători. În acest sens, autorităţile precizează că metoda accidentului este în continuare practicată la nivelul judeţului iar cei mai tineri din jurul vârstnicilor îi pot atenţiona pe aceştia în vederea recunoaşterii înşelătoriei.
O altă situţie prin care pot trece cetăţenii vulnerabili este aşa-zisul schimb de mărfuri pentru a oferi un cadou celor dragi însă la momentul oportun escrocii înlocuiesc bunul de valoare cu unul de calitate îndoielnică. De asemenea ialomiţenii sunt sfătuiţi să fie atenţi şi la postările pe reţelele de socializare cu privire la plecările lungi din localitate.
În seara de Înviere, hoţii de buzunare reprezintă un adevărat pericol iar enoriaşii sunt sfătuiţi să poarte asupra lor lucrurile de care au strict nevoie.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.