Atentie, se inchid finantarile!

0

La nivelul regiunii Sud Muntenia, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a suspendat depunerea cererilor de finantare pentru trei domenii majore de interventie :

Primul domeniu suspendat, inca din primavara acestui an, este  2.1 – „Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane-inclusiv construcţia/reabilitarea şoselelor de centură”. Ialomita figureaza la acest capitol trei proiecte care au primit finantare.

Urmatorul termen este 14 septembrie pentru  domeniul 3.4 de Reabilitare, modernizare, dezvoltare şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.

Tot in septembrie, dar pe 28 la ora 16, se suspenda finantarile si pentru domeniul 3.1, Reabilitarea, modernizarea,  echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.

Procesul depunerii de proiecte se suspenda in momentul in care valoarea cererilor de finantare depuse pana in acel moment depaseste cu 50% alocarea regionala pentru acel domeniu major de interventie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.