Au început pregătirile pentru Zilele Sloboziei

5

În Piaţa Revoluţiei din Slobozia au început pregătirile pentru Zilele oraşului, programate an de an de Sărbătoarea Înălţării, la 40 de zile după Paşti.
Cea de a 11 –a ediţie a manifestărilor cultural artistice şi sportive organizate de municipalitate începe anul acesta cu o zi mai devreme pentru a prinde în program şi spectacolele unităţilor şcolare de învăţământ cu ocazia Zilei de 1 iunie.
Primarul Gabi Ionaşcu precizează că sărbătorile oraşului includ şi anul acesta nunta de aur a cuplurilor care împlinesc, în 2011, 50 de ani de convieţuire, şedinţa festivă a Consiliului Local, concursul de cultură generală ,,Slobozia file de istorie, şi acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului.
În premieră, la Centrul Socio-Cultural Damaschin Coravu va avea loc vernisajul expoziţiei naţionale, ,,Înălţarea lui Hristos“. În fiecare seară, de vineri până duminică, pe scena amplasată în Piaţa Revoluţiei vor avea loc spectacole de folclor, de revistă şi pop-dance. În recitaluri vor evolua la Slobozia Steliana Sima, soliştii teatrului Constantin Tănase şi trupa Hi-Q.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Exact asta ne lipsea…..apa este f buna, locuri de munca multe si se plictiseau slobozenii de moarte si vor iar balci! Sau circ!

  2. Mie chiar mi e pare ok ca mai fac si asa eva..si asa in orasul asta nu prea ai unde te duce….mor pe oamenii asta” ne trebuie circ”..nu stiti sa va distrati!

  3. bai nene, treijdemii de oameni se bucura de o kestie, doar o persoana se oftica . de, are galagie sub geam si ii pute fumu de la gratare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.