Au pierdut finala

0

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic ,,Sfânta Ecaterina’’ din Urziceni a pierdut ieri finala turneului zonal al Campionatului Mondial Şcolar disputată la Bucureşti. Deşi la pauză conduceau cu 3-2, tinerii fotbalişti din Urziceni au căzut fizic în repriza a doua şi le-au permis adversarilor de la Liceul Teoretic ,,Benjamin Franklin’’ să se impună cu 5-3. Echipa satelit a clubului Dinamo Bucureşti va participa în perioada 1-3 aprilie la turneul final naţional, unde se va stabili echipa care va reprezenta România în ultimul act al competiţiei.
Dincolo de rezultatul finalei, pentru profesorul Ion Nunu rămâne satisfacţia participării şi a confruntării cu echipe venite din oraşe cu tradiţie îndelungată în sportul rege.
Până în finală, echipa din Urziceni a trecut de selecţionata Liceului Teoretic din Topolog cu un sec 5-0 şi de cea a Liceului Teoretic ,,Alexandru Odobescu’’ din Târgovişte, cu 2-1.
România va participa în perioada 14-22 aprilie la Campionatul Mondial Şcolar de Fotbal găzduit de oraşul francez Bordeaux. Echipele ţării noastre vor evolua la băieţi în grupa C, alături de Africa de Sud, Brazilia, Grecia,Ucraina şi Ungaria, iar fetele în grupa B cu Danemarca, India şi Belgia.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.