Au pus apa la cale

6

Deputatul social democrat Marian Neacşu a iniţiat ieri o întâlnire a autorităţilor judeţene şi locale, cu atribuţii în supravegherea calităţii apei curente din Slobozia, pentru obţinerea unui sprijin guvernamental în reabilitarea sistemului de distribuţie a apei în municipiu.

Participanţii au convenit ca demersul pentru o finanţare de la bugetul de stat a lucrărilor de schimbare a conductelor de aducţiune a apei să fie sprijinit printr-o notă de fundamentare, de Preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă şi Prefectul, Mădălin Teculescu.

Ulterior, în parlament, senatorul PDL Tudor Panţuru şi deputatul PSD Marian Neacşu vor susţine alocarea unor fonduri de la bugetul ţării, pentru municipiul Slobozia, în vederea reabilitării sistemului de distribuţie a apei.

Clementina Tudor

6 comentarii

 1. Bravo lor!
  Bravo senatorului, presedintelui, prefectului, deputatului!
  Uite ca politicienii sunt in stare sa treaca peste adversitatile politice, pentru a rezolva o nenorocita problema a oamenilor din Slobozia.
  Sfintele sarbatori le-or mai fi schimbat gandurile…
  La multi ani tuturor cititorilor dumneavoastra !
  La multi ani redactiei !

 2. “chiar daca tevile sunt schimbate cu PEHD(PLASTIC) APA NU VA FI POTABILA. de ce???? pt ca vom avea un exces de clor (vezi limita max din lege 458 0,5mgl la iesirea din statia de tratare si intre 0 si 0.2 mg/l la consumator) sau daca se reduce dozajul clorului avem exces de amoniu.” zice un chimist la:
  http://www.paros-radu.ro/comunitate/apa-slobozia/cat-a-cheltuit-primaria-sa-ne-convinga-ca-apa-e-buna/comment-page-1/#comment-914

  Eu doar spun ca dupa atatea luni m-am saturat sa car apa zilnic cu bidoanele 4 etaje doar de dragul lui Ionascu. Sunt revoltat si ca PSD sustine actiunile primarului, sunt revoltat si de faptul ca organismele de control ce ar trebui sa ia masuri atat pentru corectarea problemei cat si pentru sanctionarea celor responsabili, nu-si fac datoria si se lasa mituiti. Sa le fie rusine.

  http://bestinformer.org/sc-urban-pe-cale-de-a-pierde-licenta-pentru-exploatarea-puturilor-lui-ionascu/
  Iata cum curge in continuare apa la mine la robinet!
  http://www.220.ro/C3a1J3kIfO/T-Apa-Lui-Ionascu

 3. Cat de dobitoc sa fi mai nene incat sa crezi ca reabilitarea tevilor ne aduce apa potabila la robinet. Dar uite asa vom avea parte de alt troc politic pentru ca puscariabilul Ionascu sa-si poata continua viata la vila fara urme in cazier. Daca pana si Panturu face “presing” in Parlament pentru niste bani inseamna ca nu e degeaba. Ori lucrarea se va executa cu o firma PDL si atunci mainile se spala reciproc avantajos, si Ionascu isi vede in continuare de viata durandu-l in c…oif de popor, ori TMUCB papa iar zeci de miliarde din care o parte ajung printr-o binecunoscuta manevra in buzunarul PDL, si uite asa din banii nostri rahatii numiti politicieni ne cheltuiesc banii cica pentru a ne face un inimaginabil bine, dar de fapt isi umfla ei conturile. Ar mai fi alte zeci de variante de troc. Si le imagineaza fiecare. Ptiu ce sila mi-e de toata politica.

 4. Ce conştiinţă de primar ales a avut domnia sa, că s-a lăsat pe o ureche şi a dat bătaie cu forarea puţurilor, neştiind toate urmările acţiunilor sale. Nu l-a durut nici în cot să se intereseze până la capăt de ce ar putea să urmeze. Studiile de fezabilitate s-au făcut după normele de partid şi avizarea proiectului numai în interes electoral. Urmările au fost catastrofale pentru oraş, iar acum primarul lacrimogen cere îndurare de la populaţie minţind în continuare cu aceeasi neruşinare cu care ne-a obişnuit şi până acum, fireşte susţinut de camarazii din partid, de colegii de pleaşcă şi de presa aservită. Mai poate crede cineva că, într-adevăr, primarul se otrăveşte cu apa de la robinet? Mai poate crede cineva că înlocuind conductele apa va deveni brusc potabilă? Dacă este aşa, atunci să dăm crezare primarului, să ignorăm senzaţia de vomă la înghiţirea apei sale, care cică pleacă pură de la staţia de tratare, apoi să mai avem răbdare un an că cică rezolvă el asta dacă îl învestim cu încredere, numai ca să nu „plătim biruri la combinatul chimic şi să ne şantajeze cu tot felul de preţuri”. Şi, în plus, să mai credităm alte cheltuieli, altă pleaşcă pentru firmele de partid în speranţa că la anu’ va fi mai bine. Pentru cine, domnule primar ales?

  http://bestinformer.org/regretele-eterne-ale-primarului-pentru-apa-din-slobozia/

 5. Daca apa este buna la statia de tratare, propun primarului sa faca rost de cateva cisterne si sa livreze populatiei apa chiar de la statie, in cateva zone bine stabilite din oras. Asa procedeaza o municipalitate responsabila in momente de criza. Dar Ionascu nu poate face asa ceva dintr-un motiv lesne de inteles: apa nu este potabila nici in aceste conditii!

  Amintiti-va de situatia cand pe Dunare au curs cianuri; atunci a fost anuntata populatia sa nu consume apa cateva zile (4 sau 5), iar in oras au aparut cisterne de unde oamenii puteau sa ia apa pentru consum. Dar, parca, era alt primar…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.