Au stins Steaua

0

Unirea Urziceni a reuşit aseară prima victorie pe terenul Stelei Bucureşti de la promovarea în prima ligă. Fără spectatori în tribună, Steaua n-a mai strălucit. Golul lui Iulian Apostol a consfinţit în acelaşi timp şi prima înfrângere pentru Cristiano Bergodi din momentul în care a preluat Steaua dar şi faptul că mare parte din succesele echipei bucureştene se datorează suportului galeriei.

Prima  repriză a fost aproape în totalitate lipsită de spectacol şi colorată doar de ocaziile semnate de Pădureţu şi Nicoliţă dar şi de accidentarea căpitanului Unirii, Galamaz. După revenirea de la cabine, Steaua a părut mai decisă să-şi treacă în cont toate cele trei puncte şi ar fi putut deschide scorul în minutul 48 când Kapetanos a reluat de la 10 metri o centrare a lui Szekely dar Arlauskis a respins excelent un balon pe care scria gol. După doar câteva secunde steliştii au reclamat un cartonaş roşu pentru Apostol după un fault asupra aceluiaşi Szekely.

Momentul cheie al meciului s-a consemnat în minutul 72 când Pădureţu a centrat de pe flancul drept al ofensivei campioanei iar Iulian Apostol a înscris spectaculos, cu capul, un gol care propulsează FC Unirea pe locul patru în clasamentul Ligii.

Următorul meci al echipei din Urziceni se va disputa sâmbăta viitoare cu începere de la ora 19,30 pe stadionul ,,Tineretului’’. Adversari vor fi jucătorii Timişoarei, echipă care ocupă după trei etape locul doi în clasament la doar un punct în faţa campioanei en-titre.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.