Autorizaţii pentru depozitarea zăpezii

4

foto: Florin Floreanu

Pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi scoaterea troienelor pe câmp firmele şi autorităţile locale au nevoie de autorizaţii de la ape, mediu şi acordul proprietarilor terenurilor.

În caz contrar, primarii şi administratorii firmelor partenere la deszăpezire pot fi amendaţi pentru nerespectarea indicaţiilor transmise de autorităţile guvernamentale în teritoriu.
Prefectul Mădălin Teculescu precizează că zăpada curăţată de pe şosele este amestecată cu sare şi trebuie depozitată numai în zonele aprobate de autorităţile de mediu.
Dispoziţia îi nemulţumeşte pe responsabilii de scoaterea munţilor de zăpadă din localităţi şi creează o presiune în plus autorităţilor locale tracasate luna aceasta din cauza căderilor abundente de zăpadă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Ce, asta-i problema? Nu imparte usl-ul din cji banii primiti de la Guvern pentru deszapeziri, dupa ce- cand era necazul mai mare- nimeni (din presa) nu-i intreba de sanatate? Raman la parerea mea! Cum sa avem un judet atragator, cu carcotasi pe post de ,,responsabili” si autoritati locale majoritar psd-iste?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.