Autospecială nouă la ISU, autosanitară nouă la ambulanță

1

_DSC0024

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a primit o autospecială de 9.000 litri, achiziţionată prin etapa a doua a programului de îmbunătăţire a capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în regiunea SUD-Munteania. 
Inspectorul şef al Inspectoratuluui pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Constantin Nae, precizează că la momentul actual instituţia deţine 11 noi maşini de intervenţie.
Valoarea autospecialei este de peste un milion de lei, iar în luna decembrie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa va primi o altă autospecială cu o capacitate de 7 tone de apă, achiziţionată în cadrul aceluiaşi program.
Și seviciul Judeţean de Ambulanţă a primit o autosanitară nouă! 
Maşina este de tip B 4×4 şi a fost repartizată în Ialomiţa odată cu distribuirea în ţară a 37 de ambulanţe achiziţionate de Ministerul Sănătăţii.
Autosanitara nou-nouţă va ajunge la Ţăndărei şi va înlocui una dintre cele mai uzate maşini ale serviciului judeţean de prim ajutor. 
Deocamdată, ambulanţa rămâne garată în curtea spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia, până la eliberarea unui aviz al reprezentanţilor de la drumuri.  
Clementina Tudor, Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.