Avertizările meteorologice anunţă un nou val de căldură pentru judeţul Ialomiţa

11

Codul galben de caniculă instituit săptămâna trecută în judeţ va persista şi astăzi, ceea ce înseamnă că indicele de confort termic va depăşi pragul critic iar cetăţenii vor resimţi efectele căldurii indiferent dacă suferă de boli cronice sau sunt perfect sănătoşi.
Şeful serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Slobozia, Ionel Marinescu, spune că temperaturile ridicate vor persista pe tot parcursul acestei săptămâni.
Din cauza căldurii excesive autorităţile recomandă ialomiţenilor utilizarea responsabilă a focului în spaţii deschise iar la constatarea oricărui început de incendiu să anunţe imediat pompierii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Hai ploaie!!Sa l speli si pe mike de zoaie,sa l faca …curat pt parlamentare:))Sa strige victorie,ca veni ploaia si i uda si lui bostana….ca pan la parlamentare din bip lovele din postare:))

  2. Mai @danut…daca ai ajuns sa comentezi si la un articol referitor la starea vremii este foarte grav, ti-au spalat astia creierul si daca ai inceput cu “postari platite” se pare ca “veninul” ce ti-a fost inoculat se revarsa peste tot si in toate!Du-te la un psiholog pana cand nu este prea tarziu si apuca-te de o munca cinstita, onorabila(asta daca te duce mintea sa-ti castigi existenta in mod cinstit)

  3. Amice Adi,asa ma tratez eu pe net de scarba portocalie,nu ma plateste cineva si nici nu mi spune ce si unde sa scriu.Dar nu esti primul ce m acuza:))

  4. Amice @danut…era doar o constatare de bun simt, dar daca tu ai concluzionat ca eu “te-am facut nebun si necinstit” este un semn bun ca (inca) nu ti-ai pierdut ratiunea.Eu sunt un cititor de presa online si-ti spun ca m-am saturat de postarile tale in care “aperi onoarea preacinstitilor” care conduc acest oras/judet de 22 de ani.Eu sunt apolitic dar pot sa discern(spre deosebire de tine) realitatea.Iti mai dau un sfat:cand nu ai argumente nu apela la jigniri…

  5. Daca ti se pare ca ce spui era de bun simt,citesti degeaba presa…..si daca te impiedici de opiniile mele pe net poti sa le ignori sau sa vii cu opinii divergente,dar nu sa faci aprecieri asupra modului cum imi castig eu existenta.Pan la urma nu stiu daca era treaba ta sa te bagi in polemica mea cu mike,deci d aia am zis ca nu esti “primul … ce m acuza”.

  6. @ danut…esti patetic si irecuperabil, ti-am specificat faptul ca sunt apolitic, deci nu am de ce sa vin cu “opinii divergente”, doar ti-am creionat profilul psihologic si regret ca nu am dat gres.Nu intru in polemici dar ar trebui sa reflectezi daca ceea ce faci acum este de viitor, atat…

  7. Cainele moare de drum lung si Adi apoliticul de grija profilului meu psihologic:)) Du te mai amice si ti fa meseria la cabinet sau fa ti un autoportret psihologic si vezi de nu esti narcisist sau onanist politic(apolitic adica)!!

  8. @ danut…atata timp cat “viciezi” mediul online cu injective specifice primatelor, fara sa argumentezi, am tot dreptul sa-ti raspund(in acelasi mediu).In cazul in care o faci in intimitatea propriei constiinte nimeni nu are ce sa-ti reproseze!

  9. Nu stiam, mai Adi apolitic, c am inceput sa invadez mediul on line cu functii matematice si alea INJECTIVE:))chiar asa sa fi evoluat primatele in cunoasterea matematicii.Daca n ai proprietatea termenilor,lasa te maimuta de comenturi si polemici,ca ti trag un set de INVECTIVE din clasa celor neaose romanes,de l fac pe Florin sa se rusineze:))Asa ca du te bai ,Adi apuliiticul, de aci cu fitele tale de psihoanalist fin:)) xxxnistule,pune mana pe carte sau pe goagal…si mai citeste:))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.