Avicola Slobozia pe lista procurorilor DIICOT

0

avicola slobozia

AVICOLA Slobozia este una dintre cele peste 100 de locaţii la care au descins azi procurorii de la DIICOT Bucureşti. Percheziţiile au început dimineaţă şi au fost finalizate în jurul orei 16, când anchetatorii au plecat spre structura centrală pentru audierea suspecţilor. 
Potrivit unui comunicat de presă, activităţile ilegale comise de două grupări infracţionale au la bază achiziţi şi livrări de bunuri ori servicii fictive, prin neînregistrarea unor tranzacţii în actele contabile ale societăţilor controlate, cu scopul de a scoate sume de bani din gestiunea firmelor cu o altă destinaţie decât cea declarată, pentru a diminua baza de impozitare sau pentru a şterge urmele unor tranzacţii frauduloase.
De asemenea, există suspiciunea de punere în circulaţie a unor produse alterate care erau trimise către abatoare pentru a fi procesate şi amestecate cu alte produse, iar apoi puse în consum. 
Prejudiciul estimat se ridică la 15 milioane de euro, iar reţeaua avea ramificaţii în 18 judeţe din ţară, dar şi în străinătate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.