Bal de caritate sâmbătă seara

5
Sâmbătă seara la Slobozia va avea loc un bal de caritate pentru strângerea de fonduri în vederea dotării cu o centrală termică a Centrului de îngrijire copii autişti de la Feteşti.
Organizatori sunt membrii Clubului Rotary din municipiul reşedinţă de judeţ care au reuşit să mobilizeze pentru participare circa 150 de persoane.
Reprezentantul clubului, Alexandru ŢINTĂ, spune că primele acţiuni caritabile ale membrilor organizaţie, constau în reabilitarea unor grupuri sanitare la spitalul judeţean de urgenţe şi cumpărarea unui instrument profesional pentru un violonist de la Liceul de Artă.
Membrii clubului spun că acţiunile de caritate sunt în primul rând pentru copii, şi în special pentru cei talentaţi şi supra-dotaţi, fără suficient sprijin material din partea familiei.
În lume funcţionează 29.000 de cluburi Rotary, cu un număr de 1.300.000 de membri. În România, organizaţia are 95 de cluburi, iar cel din Slobozia este singurul din judeţ. La balul de sâmbătă seara vor participa atât oameni de afaceri cat si reprezentanţi ai administraţiei. Calitatea de participant s-a obţinut în schimbul a 250 de lei, bani care vor acoperi costurile de organizare, iar pe tot parcursul balului se vor desfăşura tombole şi licitaţii, în urma cărora se va face donaţia caritabilă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Felicitari organizatorilor si participatilor ! Nu este totul putred in … Romania !Speranta inca nu a murit ! Draga Citoyen , judeca oamenii dupa realizarile lor ,nu iti doresc sa folosesti un grup sanitar vechi din spital !

  2. cum va explicati ca ceva atat de secret ca masoneria, rotary si altele sunt atat de prezente si scoase la iveala de cate cineva?CUM E SECRET DACA STIE TOATA LUMEA? daca ar exista asa ceva cred ca cu singuranta n-am gasi noi pe “goagal” toate scrierile, informatiile si explicatiile despre raul pe care vor sa-l faca omenirii.
    poi ori suntem masoni ori nu mai suntem…

  3. Mon șer, eu zic că ba da !
    Adicătelea, organizațiile sunt discrete nu secrete și asta ar fi o altă mâncare de pește, nu-i așa ? Ca să nu te întreb, de ce ar fi așa de rău să fi mason …

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.