Balul celor mai frumoşi ani

4
Liceenii din Feteşti şi Ţăndărei au participat vineri la Balul celor mai frumoşi ani, organizat pentru al doilea an consecutiv de deputatul liberal Cristina Pocora.
La concurs s-au înscris 10 perechi care au avut de trecut probe de dans, originalitate şi administraţie, în viziunea lor, pentru dezvoltarea oraşului în care locuiesc.
Evenimentul a fost prezentat de soţul parlamentarului de Ialomiţa, Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Focus Monden (PRIMA TV).
Din juriu au făcut parte primarii localităţilor Ţăndărei, Feteşti şi Mihail Kogălniceanu, alături de vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Ioan Martin, deputatul Cristina Pocora şi reprezentanţi ai presei. Parlamentarul de Ialomiţa spune că tradiţia balului celor mai frumoşi ani este un proiect special pentru tinerii celor două oraşe din estul judeţului.
Pe podium au urcat Viorela Ţuţuianu şi Marian Gheorghiţă Moise din Ţăndărei, locul doi a fost adjudecat de Daniela Zaharia şi Alexandru Adrian, iar titlurile de Mister şi Miss au revenit Oanei Tomescu şi lui Dorin Cojocaru, de la Feteşti.
Câştigătorii locului întâi au primit câte un MP4, dar toţi participanţii au avut parte de cadouri; banii strânşi din vânzarea biletelor de intrare au fost donaţi pentru doi copii din Feteşti şi Ţăndărei, care se află în tratamente extrem de costisitoare. La cererea expresă a liceenilor, Balul celor mai frumoşi ani s-a încheiat cu recitalul lui BIŢĂ.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.