Balul mărţişorului organizat de clubul Rotary

0

rotaryEveniment monden la Slobozia! Lumea bună şi cu dare de mână a oraşului a participat sâmbătă seara la Balul Mărţişorului organizat de Clubul Rotary, în scop caritabil.
În urma licitării unor obiecte de artă, vestimentare, sau cu o anumită simbolistică şi valoare sentimentală, membrii clubului au reuşit să adune circa 35.000 de lei, bani pe care îi vor folosi în desfăşurarea unor programe de educaţie şi sănătate.
audio bal Rotary
Amfitrioana evenimentului, doctoriţa Mihaela Nourescu, este actualul preşedinte al Clubului şi coordonează 4 proiecte pentru copii, printre care Cupa Rotary la tenis pentru încurajarea sportului cât şi învăţarea regulilor fair play-ului. 
Primul preşedinte al Clubului Rotary din Slobozia a fost Constantin Văduva, după o perioadă de ucenicie la confraţii din Buzău. Printre cei 20 de membri se numără şi omul de afaceri Alexandru Ţintă, în opinia căruia fiecare investiţie a Clubului a fost făcută cu folos.
Din nucleul membrilor fondatori face parte şi Ioan Martin, care apreciază că orice ajutor acordat unor tineri se va întoarce cu un plus de valoare în societate.
Printre beneficiarii programelor Clubului Rotary  se numără şi două studente din Slobozia. Daniela Elena Focşăneanu este în anul 3 la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Bucureşti şi primeşte lunar o bursă care îi asigură confortul unui studiu aprofundat. Adina Şerban, studentă la arhitectură în anul 3, spune că sprijinul financiar pe care îl primeşte este esenţial în continuarea  studiilor.
La Balul mărţişorului au fost acordate distincţii speciale sponsorilor principali ai proiectelor desfăşurate de Clubul Rotary, iar un moment principal al evenimentului l-a constituit prezenţa Andrei cu trupa Etnic.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.