Bani, bani, bani

1

Profesorii care vor participa la supravegherea sau corectarea lucrărilor de bacalaureat vor fi plătiţi pentru orele prestate – sunt asigurările făcute de inspectorul general adjunct al Inspectoratului şcolar Ialomiţa.

Cadrele didactice nu ştiu, în momentul de faţă, cu ce sumă de bani vor fi plătiţi dacă vor participa la examenul de bacalaureat care va începe luni.

Otilia Dumitru a mai spus că la inspectorat au sosit deja listele cu numele profesorilor înscrişi pentru a supreveghea elevii care vor da examene în sesiunea iunie-iulie a bac-ului.

Potrivit calendarului de bacalaureat, examenul va începe în data de 22 iunie, cu proba orală la limba şi literatura română, va continua pe 23 iunie, cu proba de limbă modernă, iar pe 26 iunie încep probele scrise.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. De ce trebuie sa primeasca bani? Eu stiam ca si in vacanta cadrele didactice trebuie sa mearga la serviciu, asa ca, pe perioada acestor examene, sarcina unora dintre ei este sa supravegheze buna desfasurare a ceea ce se intampla. Deci, de ce nu este socotita sarcina de serviciu? Daca prezenta la acest examen este altceva, atunci sa li se faca detasarea (dar unde?) si sa nu mai primeasca salariu de la locul de munca de baza. Eu unul m-am saturat de ifosele cadrelor didactice, toata ziua (cred ca si noaptea) vor numai bani-bani-bani. Iar daca nu vor sa vina la examene, nu ar fi nimic, eu as pune sa-i pazeasca pe elevi jandarmii, politia comunitara… Adica, s-ar putea si fara ei!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.