Bani pentru restaurări

3

DSC_4631

Ministrul Culturii a fost astăzi oaspetele Episcopului Sloboziei şi Călăraşilor. Daniel Barbu a vizitat câteva biserici din Eparhie şi a discutat despre finanţarea a 4 obiective culturale şi religioase, în baza arheologică de lângă Giurgeni, cavoul din biserica de la Maia, conacul de la Cosâmbeşti şi cel de la Hagieşti.
Ministerul Culturii va aloca pentru cele 4 obiective din Ialomiţa 400.000 lei, din care 10.000 pentru restaurarea conacului Bolomei de la Cosâmbeşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. În sfârşit se gândeşte cineva şi la conacul Bolomei. Pentru asta minsitrul culturii are o bilă albă chiar dacă în general e un habarnist.
    Până acum presa nu prea a tratat subiectul. S-a obişnuit cu ce îi dă “mură în gură” instituţiile (conferinţe de presă şi comunicate).

  2. Din 400000 de lei 4 obiective si pt conac sub 3 la suta din suma cu 10000 de lei poate sa inlocuiasca schelele sa il mai tina in paragina 2 3 ani ca au putrezit cele vechi WOW CE FINANTARE !!!!iar de restul banilor niste limuzine pentru preoti ca biserici si manastiri sunt mai multe decat scoli si spitale la un loc … MULTUMESC DOAMNE !si ministerului

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.