Bărbatul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe şeful de post de la Giurgeni a fost arestat preventiv

3

Instanţa a decis reţinerea pentru 29 de zile a lui Cîngiu Gicu Vasile sub acuzaţiile de ultraj şi lovire.
Învinuitul, în vârstă de 32 de ani, este din comuna Topalu, judeţul Constanţa, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică l-a atacat pe agentul de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu.
Scandalul s-a petrecut la discoteca din Giurgeni, iar în urma loviturii şeful de post şi-a pierdut conştienţa, necesitând investigaţii medicale de specialitate la un spital din Bucureşti.
În conflict au fost implicate 18 persoane, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la atacul asupra agentului de poliţie şi rănirea acestuia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. dex-ul e la indemana oricui, asa că… nu strică să fie consultat.
    cunoştinţele sunt informaţiile dobândite sau persoanele cunoscute.
    stim ca la televizor se spune ,, şi-a pierdut cunoştinţa“ iar unii chiar cred ca asa e corect …, însă în astfel de situaţii victimele îşi pierd CONŞTIENŢA. doctorul întreabă dacă ai rămas conştient în urma unei lovituri la cap, să zicem, sau ai zăcut inconştient câteva momente…

  2. eu am DEXONLINE.RO pe bara browser-ului… ce inseamna? ca sunt fudul, sau ca sunt prost, dar, cand ma uit in jur, ma simt mai bine?… stirea este, totusi, incompleta – 18 persoane implicate, dar care a fost motivul/rezultatul? nu ca militianul ar fi insignifiant, dar, torusi, de ce s-au batut 18 insi?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.