Bărbatul din Bărbuleşti acuzat de cămătărie şi şantaj a fost arestat preventiv

0

Individul de 41 de ani a oferit cu împrumut unor persoane mari sume de bani, pentru care erau percepute în mod ilegal dobânzi.
În zorii zilei de luni, poliţiştii de investigaţii criminale şi forţe de intervenţie rapidă au descins la locuinţa suspectului de unde au ridicat 460 euro şi aproape 8 mii de lei.
Pentru prinderea suspectului au fost demarate ample activităţi de căutare, în care au fost angrenaţi peste 35 de poliţişti şi jandarmi din Ialomiţa şi Călăraşi.
Bărbatul a fost găsit pe Drumul Naţional 3, în apropierea localităţii Ogoarele, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism de lux spre Feteşti-Constanţa. La vederea oamenilor legii acesta a mărit viteza de deplasare încercând să se sustragă.
În timpul urmăririi, din cauza vitezei excesive şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, continuându-şi fuga pe terenul agricol din apropiere unde a fost prins şi încătuşat.
Asupra bărbatului a fost găsită o geantă în care se aflau peste 100.000 lei, 18.000 de euro, 100 de dolari şi aproximativ 200 grame bijuterii din aur.
Astăzi, Judecătoria Urziceni a emis pe numele individului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.