Bărbatul rănit în accidentul de pe Şoseaua Brăilei a murit azi noapte

0

accident malama

Bărbatul grav rănit acum două zile în accidentul de pe Şoseaua Brăilei a murit azi noapte la spitalul judeţean de urgenţe.
Pe lângă rănile produse în impactul rutier, conducătorul auto în vârstă de 63 de ani era bolnav cardiac şi avea stand la inimă. Fatală însă i-a fost ruptura de ficat suferită, cu sângerare puternică, iar starea acută foarte gravă nu a permis transferul la Bucureşti.
Decesul lui a fost anunţat azi dimineaţă la Poliţie, iar încadrarea juridică a accidentului va fi pentru omor din culpă.
Miercuri dimineaţă, victima se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Independenţei, din Slobozia, iar la intersecţia cu şoseaua Brăilei, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus pe drumul prioritar de Daniel Malama. După accident, şi tânărul de 26 de ani şi-a pierdut conştienţa şi a fost transferat pentru investigaţii medicale la spitalul Floreasca. Din acelaşi eveniment rutier a mai rezultat rănirea unui bărbat de 40 de ani, pasager în autoturism, şi el lovit la cap.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.