Băsescu din nou la Slobozia

16

Credincioşii din Slobozia vor avea parte la sfârşitul acestei săptămâni de un eveniment religios, marcat şi de prezenţa preşedintelui Băsescu.

Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preasfinţitul Vincenţiu Ploieşteanu, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, vor săvârşi în acest weekend sfinţirea Bisericii ridicată în cartierul Nordului din Slobozia.

Târnosirea Bisericii Sfântul Mare Mucenic Dimitrie se va face în data de 25 octombrie. Lăcaşul de cult a fost ridicat cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte DAMASCHIN, prin grija părintelui protoiereu Dumitru Drăghici şi prin contribuţia importantă a multora dintre enoriaşi.

Credincioşii sunt invitaţi să participe sâmbătă, 24 octombrie, la slujba Vecerniei şi duminică, 25 octombrie, când se va oficia slujba de târnosire a Bisericii, urmată de cea a Sfintei Liturghii, predicată de Preasfinţitul  VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor. După săvârşirea slujbelor, toţi credincioşii, bărbaţi şi femei, vor putea intra şi se vor închina în Sfântul Altar.

La slujba de sfinţire şi-a anunţat prezenţa şi preşedintele Traian Băsescu.

Clementina Tudor

16 comentarii

  1. Stati asa, nu va grabiti. Urmeaza curatenie, asfaltari, impodobiri, etc. Ca doar vine Base. Sa vezi ce curat o sa fie in tiganie pana vine Base. Dupa aia, revine la forma initiala. Bucurati-va repede atunci.

  2. da da, primarul a promis mai demult ca o sa asfalteze in doua zile un amarat de sant pe aleea castanilor si abia dupa doua saptamani au venit muncitorii sa il asfalteze

    • cica strada lacului s-a facut cu sens unic, de la spital spre florentina. asa e???? pai abia astept sa-l duca astia pe base la biserica pe strazile alea nenorocite din cartier… ca in afara de lacului, toate strazile care duc la biserica aia sunt DISTRUSE!

  3. oare isi va baga base mertanu in gropile zonei crepusculare ale orasului? si sa vezi bataia draq pe locurile de parcare de pe strazile pe unde v-a trece ca nu au voie sa parcheze masini pe traseul pe care il va utiliza…

  4. Kiorul suprem e sinonim cu Bin laden, daca o exista. Acum cateva luni jignea profesorii, ieri spune ca educatia e mai importanta ca titeiul!!!! Tot acum cateva luni jignea Biserica Ortodoxa, acum e primul la sfintirile de biserici din orase. E un nesimtit ordinar!!! un cancer al Romaniei. oamenii care il voteaza pe Kiorpec sunt niste …… Nu inteleg cum sa mai votezi dihania asta cheala, care a distrus Romania in 5 ani de zile. La fel a facut si la primaria Bucuresti. Prin votarea jegului dobrogean, o votati iar pe UDREA,BERCEANU,VIDEANU,BLAGA! Votati pe ORICINE in afara de actuala guvernare! totul s-a dus de rapa si nu s-a construit NIMIC de 5 ani!

  5. pt No Comment: in Constanta, dupa ce au pus SENS UNIC pe anumite strazi, politia a stat 2 zile sa indrume soferii. In Slobozia, ziua au pus semnele de circulatie,iar seara au dat in jur de 10 amenzi!

  6. nu prea cred ca v-a veni, in zona inca nu s-a pus nici-o restrictie de circulatie. @Z3n nu el conduce tara, el este ales doar ca imagine a tarii. Tara este condusa din spate de alti mafioti si hoti imputiti……

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.