Bătaie ca-n filme la Misleanu

3

caftDuminică seară două grupuri de tineri s-au încăierat, 7 dintre combatanţi ajungând la spital pentru îngrijiri medicale.
Poliţia a fost anunţată de un bărbat de 28 de ani, care a reclamat că a fost bătut de mai mulţi consăteni. Din cercetări a rezultat că mobilul a fost o despăgubire pe care tânărul altoit a promis-o fără a o mai onora însă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că toţi participanţii la scandal au fost amendaţi.
Scandalagiii din Misleanu au între 23 şi 52 de ani, iar răniţii care au ajuns la spital au necesitat îngrijiri medicale pentru loviturile primite la cap.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Un trib era cel care a ocupat drumul european cu pepeni.Astia conduc masini fara a avea permise de conducere.Se aude ca bronzatii au mers dupa ceva banuti ,acasa la o alta familie.Politia stie mai multe.Sau ar trebui.Multi cetateni din Misleanu stiu multe dar nu au curaj sa vorbeasca.Toti cei care s-au incaierat,nu lucreaza,dar au bani de baut,tigari,copii multi.Oare cu ce traiesc?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.