Bătaie pe mălai

0
Primarii din judeţ sunt supăraţi din cauza listelor întocmite de autorităţile centrale cu beneficiarii de alimente din stocurile de intervenţie comunitară.
Edilii reproşează reprezentanţilor judeţului că pe listele celor care primesc  faină, mălai, lapte, zahăr, biscuiţi şi paste făinoase, sunt şi cetăţeni care deţin maşini, tractoare, sau au în administraţie asociaţii agricole.
Primarul comunei Movila, Valerică Mihai, spune că înainte de întocmirea listelor ar fi trebuit făcute anchete sociale, pentru ca ajutoarele să ajungă la oamenii cu adevărat săraci.
Pentru derularea programului de acordare  a ajutoarelor alimentare, la nivel judetean a fost creat un grup de lucru, din care fac parte reprezentanti ai serviciilor publice deconcentrate şi ai administraţiei judeţene.
Vicepreşedintele Consililului Judeţean, Ioan Martin, este implicat direct în proiect şi  precizează că a făcut nenumărate propuneri pentru îmbunătăţirea programului. De asemenea, vicepreşedintele Ioan Martin a reclamat indiferenţa partenerilor  implicaţi în program, dar si faptul ca APIA îşi asumă numai dreptul de control.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.