Bătrână înşelată cu 3.000 de lei

0

yy

Şarlatanii se dovedesc imbatabili prin metoda ,,accidentul“ ! O bătrână din Sălcioara a fost păgubită de 3 mii de lei pe care i-a dat unui aşa zis avocat ca să-i salveze nepotul de puşcărie. 
Femeia în vârstă de 82 de ani a fost contactată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat a fi nepotul său şi i-a solicitat 3.000 de lei întrucât a fost implicat într-un accident rutier grav şi trebuie să plătească despăgubiri victimei, pentru a scăpa de întocmirea unui dosar penal şi de pedeapsa cu închisoarea. 
Aceeaşi persoană i-a comunicat bătrânei că va trimite un avocat să ia banii, fapt care s-a şi petrecut, iar după ce partea vătămată a luat legătura cu nepotul său a constatat că a fost înşelată.
Pentru ca hoţii să NU afle amănunte despre familia dumneavoastră, este indicat să fiţi sceptici asupra persoanelor cu care intraţi în contact aparent întâmplător, pe stradă sau în jurul blocului. Este posibil ca acestea să vă urmărească, să încerce să se împrietenească cu dumneavoastră şi să afle detalii despre familie sau vecini, iar apoi să profite de informaţiile obţinute pentru a vă înşela cu diverse sume de bani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.