Bătuţi de Clinceni

0

DSC_0282

Unirea Slobozia a rămas pe locul al treilea al seriei de Est din Liga a doua, după disputarea meciurilor din etapa a noua a play-off-ului. 
Fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mihalcea au pierdut cu 3-1 meciul jucat în deplasare la F.C. Clinceni după un debut excelent de patrtidă în care Jianu şi Soare ar fi putut scrie 0-1 pe tabela de marcaj. După iureşul ofensiv al ialomişenilor, gazdele şi-au impus jocul şi au reuşit deschiderea scorului în minutul 37 prin Rusu. Tot Vlad Rusu a mărit la două goluri avantajul ilfovenilor în minutul 66, bine servit de centrarea lui Karamyan. Acelaşi tandem s-a aflat şi la originea golului al treilea al Clinceniului, cu singura deosebire că în minutul 89 Vlad Rusu a fost ,,servant’’ pentru Karamyan.
Unirea Slobozia a punctat în minutul 72 prin Ibrian care a trimis cu capul în vinclul porţii apărate de Lungu, dintr-o centrare ideală a lui Drăguţ.
Ialomiţenii rămân cu 32 de puncte la activ şi ar putea termina cel mai bun sezon fotbalistic ialomiţean de după Unirea Urziceni pe locul al doilea al seriei. Condiţia obligatorie este cea de-a treia victorie în faţa Rapidului Bucureşti. Ultimul meci al campionatului este programat la Slobozia sâmbătă, 7 iunie, cu începere de la ora 11.00.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.