Bebeluş abandonat pe stradă

6

foto: Florin Floreanu

O fetiţă de 9 luni a fost găsită abandonată azi dimineaţă în faţa Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia.
Bebeluşul a fost lăsat pe o bancă, alături de un rucsac cu schimburi şi un biberon cu lapte. În jurul orei 7, copila a fost găsită de un căţel care şi-a alertat stăpânul, un pensionar de 62 de ani. Imediat, bărbatul a sunat la 112, iar o ambulanţă a preluat fetiţa de 9 luni la spital.
La acest moment, copila se află sub supraveghere medicală într-o stare bună de sănătate, dar cadrele medicale nu o pot opri din plâns.
Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea mamei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. m a intereseaza fetita ,daca este abandonata,daca este posibil sa o iau in plasament sau chiar sa o adopt,asta doar daca nu parintii ar vrea sa si intre in drepturi

  2. Pt. Florina,
    cei de la protectia copilului au intrebat/o daca vrea sa o dea pe fetita in adoptie, iar femeia a spus ca NU. Ar fi vrut sa o lase doar o perioada in grija lor. Depinde cum vor decurge lucrurile. Daca merg pana la decaderea mamei din drepturi si nu se gaseste o ruda pana la gradul 4 pentru incredintarea fetitei, atunci probabil va putea fi derulata procedura de adoptie. Cazul e cu mult mai complicat decat pare. Iar femeia isi iubeste fetita, in ciuda a ceea ce pare.

  3. sincer ..eu incerc de foarte mult timp sa adopt pentru inceput o fetita apoi un baietel – dar pentru protectia copilului ,faptul ca am probleme de sanatate si nu pot avea copii, nu este un MOTIV,spun ei…pentru ce altceva pot adopta un copil? la randul meu si eu sint infiata, dar parintii mei, in timp de un an de zile au terminat cu actele tot… acum vad ca este ingrozitor de greu, cu toate ca sint mii de copii ai nimanui.

  4. Ca fetita asta or sa pateasca postacii pdlisti dupa alegeri…..doar c o sa i gaseasca cainele meu si…..o sa urineze pe ei cand o sa le simta mirosul de javre pdliste:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.