Bebelus agresat de unchi

1

Un bebelus de 4 luni din Amara se zbate intre viata si moarte la un spital din Bucuresti, dupa ce a fost batut de un unchi.

Duminica seara, poliţiştii din Amara au fost sesizaţi de către Spitalul de Urgenţa Slobozia, că la secţia de pediatrie a fost adus un copil de 4 luni ce prezenta multiple echimoze pe corp.

Cu ocazia investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că în 12 februarie, bebelusul a fost lăsat de către părinţi în grija unui unchi, cu gand să mearga la  Ciochina pentru a căuta loc de muncă la o stână.

Agresorul, un bărbat de 34 de ani din Amara, recunoaşte că i-a aplicat micutului mai multe lovituri cu palma peste corp, pentru că, deşi a hrănit copilul, acesta plângea foarte tare.

Conştientizând faptul că bebelusul este în stare gravă, bărbatul a anunţat-o pe mama acestuia, care a chemat ambulanţa. Ulterior, bebelusul a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitală.

Pe numele batausului, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, să facă încadrarea juridică a faptei.

Despre caz vor fi instiintati si reprezentantii Direcţiei Generale de Asistenţa Socială şi Protecţia Copiilor.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Au lasat copilul unui barbat? Femeia aia a fost intreaga la minte. Daca lasa unei matusi vecine mai ziceam, dar unui barbat mi se pare tipator la cer. Acum ar trebuii sa raspunda si ei in fata legii pentru acest fapt. Dar in primul rand sper sa traiasca copilul. Doamne ajuta pe micut.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.