BGS întinde o mână de ajutor

6

Centrul judeţean de Transfuzii Ialomiţa a primit sămbată vizita reprezentanţilor unei firme de pază din Bucureşti.
În cadrul campaniei desfăşurată la nivel naţional în parteneriat cu serviciul de pază şi protecţie, angajaţii BGS au suplimentat la Slobozia colecta de sânge.
Directorul Centrului Judeţean de Transfuzii, Cristiana Stoian precizează că grupul de pază s-a implicat în acţiunea de donare pentru conştientizarea cetăţenilor asupra nevoii de sânge din sistemul medical.
Acţiunea firmei de pază va continua şi în lunile următoare la Centrul de Transfuzii Ialomiţa.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. La actiune au participat si cativa angajati ISU si IPJ Ialomita, ca si taximetristi de la Dyno. Au fost trimise adrese pentru popularizarea actiunii atat reprezentantilor mass-media din judet cat si institutiilor publice. Au raspuns foarte putini….Si daca intamplator domnul din fotografie a donat sange, este vreo problema domnul sorin1?
    Sa fii donator de sange nu este o meserie….decat pentru unii….:)))

  2. Printre donatori au fost si angajati BGS care locuiesc in Ialomita; dar nu toti donatorii au fost angajati BGS; este o expresie gresita in articol, pe care trebuie sa si-o asume semnatara acestuia…

  3. Buna ziua! Ma numesc Justin Radutu, manager de proiect al Campaniei Nationale de Donare de Sange “Intinde o mana de ajutor”. Aceasta campanie de donare de sange nu este facuta doar pentru angajatii BGS. Ea este facuta cu scopul de a mari colecta de sange la nivel judetean si de a constientiza oamenii de importanta donarii de sange. De aceea, la aceasta campanie au venit sa doneze sange atat angajati BGS cat si din alte institutii si vor fi incurajati sa faca acest lucru. Legea prevede ca “orice catatean roman sau rezident in Romania poate sa doneze sange”. Va multumesc pentru atentie si nu mai incercati sa denigrati activitatea unor voluntari bine intentionati.

  4. cata neprihanire printre comentatori… cata meschinarie, ce micime… zau asa, nu v-a luat voua sangele, si l-au dat pt altii! ca e si o chestiune de imagine, e adevarat, dar asa se face peste tot in lumea asta. voi astia destepti nu sunteti in stare sa va asumati macar numele de botez.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.