Biciclist grav accidentat la Slobozia Nouă

3

biticlu

Cumplit accident de circulaţie, sâmbătă,  în Slobozia Nouă. Un tânăr de 32 de ani a fost spulberat de pe trecerea de pietoni din centrul cartierului de o maşină condusă de o şoferiţă de 35 de ani.
Biciclistul, care traversa pe bicicletă, a fost aruncat 27 de metri de la locul accidentului şi se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că rezultatul la testul de alcool a fost zero pentru conducătoarea auto.
De asemenea, au fost prelevate probe de sânge şi pentru victima accidentului. Ancheta va stabili şi viteza de deplasare a autoturismului prin localitate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

3 comentarii

  1. In fiecare zi ma confrunt cu problema biciclistor care traverseaza in forta trecerea de pietoni. Ori,daca esti pe bicicleta, nu mai esti pieton. Sa nu stii asta la 32 de ani este cam trist. Sa nu tii deloc la viata ta , iar e trist. Chiar si pieton daca esti , te uiti de 2 ori inainte sa traversezi , poate sa fie si mama zebrei , ca mori cu prioritatea in mana.

  2. Cetatene numarul 9 ai curaj sa-ti divulgi identitatea si sa sustii ce ai zis mai sus? Sa vedem daca vei mai avea permis de conducere! Sau esti “baron local” si tu nu stii ce este aceea LEGE?

  3. Daca vorbeai de mine doro , citeste legislatia aia si mai lasati branza acasa cand va duceti sa va rezolvati treburile. Permisul macar sa-l ai luat pe bune. 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.