Bilete de Champions League

0

Primele bilete pentru meciul pe care Unirea Urziceni îl va disputa miercurea viitoare, în Liga Campionilor, vor fi puse în vânzare la Urziceni duminică, între orele 13,00 şi 17,00. Luni şi marţi casele de bilete vor fi deschise între orele 10,00 şi 16,00, iar în ziua meciului se vor vinde bilete numai în situaţia în care va exista cerere pentru tichetele ce asigură accesul la meciul contra scoţienilor de la Rangers.

În bulevardul Ghencea vor putea fi achiziţionate bilete luni şi marţi, între orele 10,00 şi 18,00, iar în ziua meciului casele stadionului ,,Steaua’’ vor rămâne deschise până la ora 21,30.

Preţurile biletelor pentru meciurile de Ligă  sunt identice cu cele de la meciul cu Stuttgart şi oscilează între 20 şi 150 de lei, în funcţie de sectorul ales. Cele mai ieftine tichete sunt cele pentru peluze, care costă 20 de lei, în timp ce la tribuna a doua un loc costă 30 de lei. Pentru a putea vedea partida de la tribuna întâia va trebui să scoateţi din buzunar 50 de lei. Cele mai scumpe bilete sunt cele pentru tribuna zero, care costă 100 de lei şi cele pentru sectorul fotoliilor care costă 150 de lei.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.