Biologie pe lac

0

strachina tandarei

Profesorii de biologie din zona Feteşti-Ţăndărei au desfăşurat o activitate metodică în aer liber, pe malul lacului Strachina.
Cadrele didactice au propus pentru semestrul doi al anului şcolar acţiuni de explorare a ariilor protejate din judeţ, pentru a face observaţii în natură.
Inspectorul de specialitate, Mihaela Novac, precizează că profesorii de biologie au studiat păsările din zona avi-faunistică Strachina:
audio Mihaela NOVAC
În calitate de custode al ariei protejate, profesorul Teodor Petre precizează că, deși orele ideale pentru păsărari sunt între 6 şi 8 dimineaţa, exploratorii au avut ce vedea pe malul lacului Strachina:
audio Teodor PETRE
Activităţile metodice în aer liber ale profesorilor de biologie se desfăşoară în colaborare cu Agenţia Judeţene pentru Protecţia Mediului şi reprezintă o premieră în parteneriatele instituţiei. Reprezentantul Agenţiei, Reasilvia Mihai, precizează că în Ialomiţa sunt 25 de arii protejate:
audio Reasilvia MIHAI
Următoarele ieşiri şi observaţii în natură ale profesorilor de biologie sunt programate pe 10 Mai la Grădiştea-Dridu-Căldăruşani şi pe 17 Mai în culoarul verde al Ialomiţei.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.