Biserica în mediul virtual. Evanghelia prin misiune mediatică

3

_DSC6240

Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor a lansat astăzi, oficial, prima reţea informatică din ţară!
Reprezentanţii Eparhiei Bărăganului au ales să se implice în promovarea cuvântului lui Dumnezeu prin intermediul noilor tehnologii, considerând că Biserica nu mai poate sta deoparte şi va propovădui Evanghelia prin misiune mediatică.
Părintele Arhimandrit Rafail a precizat că internetul va ajuta la informarea corectă privind activităţile din Episcopie:
audio arhimandrit RAFAIL
În opinia părintelui consilier Nicuşor Silviu Dascălu, internetul reprezintă un mijloc de transmitere a informaţiei, iar comunicarea este principala miză a zilelor noastre:
audio Nicusor Silviu DASCALU
Reţeaua informaţională a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor a fost realizată cu ajutorul inginerului Cătălin Ion care a creat o platformă informatică între bisericile din Eparhie asemănătoare sistemului de căutare Google:
audio Catalin ION
La acest moment, reţeaua Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor cuprinde peste 50.000 de fişiere, o bază de dată cu toate locaţiile, sisteme GPS şi poate fi accesată la adresa www.sf-esc.ro.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro 

3 comentarii

  1. Pai cum era sa pierdeti voi trenul asta . Nu va puneti si adsense pe site ? Mai faceti si voi un ban de-o lumanare .
    Sau mai bine implementati un PPD (pay per download) .

  2. Mie mi-a zis popa ca televizorul si calculatorul sunt "cah" ! Sa se  puna frate de acord ce e placut Domnului!Am auzit la niste nesabuiti ca nu vor primi cardul de sanatate din acekeasi motive ?! , numai de ei stiute…Doamne-ajuta-i!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.