Blocajele au fost provocate de utilajele de deszăpezire

21

foto: Florin Floreanu

Blocajele de la Jilavele şi Moviliţa au fost provocate de utilajele de deszăpezire. Încă de la începutul viscolului, 4 utilaje s-au împotmolit în valea lacului Rodeanu, dintre Armăşeşti şi Jilavele, unde au rămas blocate până astăzi.
Prefectul Mădălin Teculescu precizează că pentru tot Vestul judeţului, firma responsabilă să se ocupe de deszăpezire avea distribuite 7 utilaje, dintre care 4 s-au indisponibilizat încă de la începutul acţiunii.
Comisarul şef de poliţie, Viorel Ştefu, a întâlnit şi el drumari nepricepuţi, pe care a încercat fără succes să-i coordoneze la lucru.
Prefectul judeţului a anunţat în conferinţă de presă că, după deblocarea tuturor drumurilor, împreună cu inspectorul şef de poliţie, se va analiza prestaţia fiecărui salariat cu atribuţii la deszăpezirea drumurilor pentru a se sancţiona abaterile profesionale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

21 comentarii

  1. Atunci cand din 7 utilaje ,,pregatite”, pica 4 in primele ore de cand trebuie sa faca treaba, intr-adevar, cel care dirijeaza firma agreata pentru dezapezire este …la fel si cel care ii va mai da girul pe viitor, nu?

  2. Dar nu va intrebati de ce toti dobitocii stau in spatele utilajelor de deszapezire? Deci din cauza cui nu au putut repune in circulatie utilajele? Nu zic nu, sunt si meseriasi intre meseriasi pe utilaje, dar directorii ii stiu dar de ce ii pastreaza in functie???
    Zic io …

  3. N-am partid propriu decat in mintea lui nea Floreanu. Totodata, sustin masurile de sanctionare a celor vinovati de nefunctionarea celor 4 utilaje, cand era mai mare nevoie de ele. Parca ar fi de la bechtel, aia cu care a semnat nastase-psd contractul ala oneros de construire a autostrazii Transilvania.

  4. nu stiu ce firma este si nici nu ma intereseaza. doar astept sa fie penalizata si curioasa cum va fi sanctionata o soc. care a obtinut un contract gras, pt care a cotizat, la randul ei…. ca doar asta e mersul, nu? 40% parca se returneaza marinimosilor…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.