Boc, fii om!

9
Pe un frig de crapau pietrele, primarii PSD din judeţul Ialomiţa s-au adunat la Casa de Cultură  şi au pornit într-un marş mut către Prefectura Ialomiţa.
Nemulţumiţi de deciziile Guvernului, dar şi de cele ale reprezentantului Guvernului în teritoriu, aceştia au organizat un marş în semn de protest fata de modul discretionar in care se repartizeaza banii de catre guvern.
Primarul municipiului Slobozia, Gabi Ionaşcu, spune că acţiunea prefectului de a contesta în instanţă repartizarea pe bugetele locale a unor sume de bani a generat efecte grave în funcţionarea administraţiei publice locale.
Primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava, susţine că aplicarea hotărârii care stabileşte modul de alocare a banilor denotă iresponsabilitatea Guvernului Boc.
Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, Silvian Ciupercă, precizează că această acţiune a fost organizată pe fondul nemulţumirilor sesizate de primarii social democraţi.
Protestul primarilor PSD-işti din Ialomiţa este primul din ţară, însă organizatorii susţin că astfel de iniţiative au fost anunţate în aproape toate judeţele.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. da achime, daca da bani SI spre psd. asta ar insemna sa fie corect / om.
    dar e una din proprietatile lui boc care nu se mai aplica ( daca a avut-o vreodata ).
    ei stiu ca sunt vremelnici la putere, si trebuie sa ia acum cat se poate, ca nu se stie ce se intampla la alegeri.

  2. Mike , esti ()?
    CJI imparte banii in raport cu numarul cetatenilor fiecarei localitati. Este un principiu corect, echitabil. Daca are PDL-ul mai putini primari, nu e problema cji-ului, banii nu sint pentru primari, ci pentru cetateni…..

  3. Nila, si zed (in ideea ca nu sunteti aceeasi…persoana): observ ca sunteti foarte bine informati, legat de activitatea cji. Sunteti platiti de acolo sau de psd? Este extrem de curios, dat fiind si existenta unui proces pe rol, ca nu suflati un cuvant despre contestatia prefecturii la modul de alocare a banilor facut de ciuperca & co.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.