Boicot PDL în Consiliul Judeţean Ialomiţa

7
Consilierii judeţeni PDL au părăsit sala de şedinţe, nemulţumiţi că în plen s-a respins o intervenţie a primarului de la Ciulniţa.
Conflictul s-a tranşat la discuţiile proiectului privind repartizarea pe bugetele locale ale unităţilor administrativ teritoriale din judeţ a unor sume defalcate din venituri ale bugetului de stat, pe anul 2011.
Preşedintele Consiliului Judeţean a supus la vot intervenţia primarului de la Ciulniţa, şi a votat împotriva alături de consilierii PSD, PNL şi PNG.
Cum intervenţia primarului de la Ciulniţa a fost respinsă, liderul de grup al consilierilor democrat liberali i-a invitat pe reprezentanţii PDL din Consiliul Judeţean să părăsească sala.
Lipsa celor 6 consilieri PDL a înlesnit adoptarea ultimului proiect de pe ordinea de zi care prevedea documentaţia de atribuire şi numirea  comisiei de evaluare a ofertelor pentru contractul de lucrări de la spitalul judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Robotul politic Silvian Ciupercă s-a răscroit după chipul şi asemănarea roboţilor lui Asimov şi respectă întocmai Legea 0 inventată de părintele spiritual. Cu ajustările de rigoare, fireşte: «Un robot politic nu are voie să pricinuiască vreun rău PSD sau să permită prin, neintervenţie, ca PSD să fie pus în pericol».

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.