Bomboane agricole

0
Poliţiştii ialomiţeni au interceptat un transport de substanţe toxice fără documente de provenienţă a mărfii şi au confiscat 90 de litri de insecticide, fungicide şi erbicide pentru că erau susceptibile a proveni din furt.
Un echipaj de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban Slobozia a oprit pentru control, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în judeţul Brăila, condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Slobozia.
Cu ocazia controlului autoturismului, pe bancheta din spate au fost identificate mai multe recipiente din plastic, cu un conţinut de circa 100 de litri de substanţe toxice.
La solicitarea documentelor care să ateste provenienţa mărfii, ocupanţii autoturismului au declarat că au cumpărat substanţele fără documente legale, de la un bărbat din Feteşti, contra sumei de 1800 de lei, cu scopul de a le vinde pe raza unei comune din judeţul Brăila.
În condiţii legale, substanţele depistate nu sunt interzise la deţinere, transport şi comercializare.
Pentru că există suspiciuni că marfa provine din furt, s-a dispus ridicarea acesteia în vederea continuării cercetărilor, fiind lăsate în custodia unei societăţi comerciale de profil din municipiul Slobozia.
Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie precizează că cele două persoane se află în atenţia Poliţiei pentru fapte similare, conducătorul auto fiind cercetat într-un dosar penal pentru furt de substanţe toxice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.