Botezul focului pentru candidatul PSD Ialomita la europarlamentare

2

Candidatul PSD Ialomiţa în alegerile europarlamentare a primit ieri botezul focului în campania electorală.

Ştefan Muşoiu a fost lansat la ROMEXPO, alături de ceilalţi candidaţi PSD pentru parlamentul European, si spune ca aceasta cursa pentru parlamentul European este cea mai mare provocare politică pe care a avut-o până în prezent.

Ştefan Muşoiu ocupă poziţia a 17-a pe lista PSD la alegerile europarlamentare şi este singurul ialomiţean de pe listele partidelor politice pentru Parlamentul European.

  Clementina Tudor

2 comentarii

 1. Am trait pe viu defilarile si manifestatiile din perioada EPOCII DE AUR, iar acum actiunile PSD-ului imi creeaza o imagine identica.
  Observa cineva diferenta?
  Nu sunt simpatizanta nici unui partid politic si stim cu totii de promisiunile mincinoase din campaniile electorale, insa imaginile din campania PSD-ului ma dezgusta :
  -foarte mult ROSU
  -foarte multe benere
  -foatre multe aplauze (dupa fiecare fraza mai mult sau mai putin aberanta)
  -prea mare nesintirea d-nului Iliescu(el este de altfel deschizatorul de drum in distrugerea acestei tari); a avut posibilitatea sa faca ceva cat a fost in fruntea tarii si ce a facut? Daca ar avea un dram de bun simt ar putea sa-si sustina din umbra “ORTACII” sa nu mai iasa la rampa atata timp cat
  VIN AI NOSTRI, PLEACA AI NOSTRI , NOI RAMANEM TOT CA PROSTI.
  scuze pentru cei care nu fac parte din categoria in care eu simt ca ma aflu.

 2. stimate antevorbitor daca pot spune asa, dvs mergeti la vot? din dispretul care il manifestati fata de clasa politica se pare ca nu si tocmai datorita acelora ca dvs tara se duce de rapa asa cum spuneti… io o sa merg la vot si o sa aleg pe cine cred eu ca este mai bun, daca ati face si dvs la fel s-ar schimba ceva, va asigur!
  vreau sa va spun ca aceasta atmosfera nu denota deloc comunist si ceausism asa cum sugerati dvs. tocmai ptr ca in interiorul dvs ati ramas cu acea imagine nu puteti vedea altfel lumea… lumea s-a schimbat mult in ultimi ani si cei care nu reusesc sa se adapteze la schimbarile surveite pe parcurs sunt “slabi”. referitor la megalomanie va sugerez sa mai vedeti si alte lansari de candidaturi din afara…acolo veti vedea frenezie si mult mai multe strategi de imagine. si nu imi puteti spune ca si aia sunt comunisti ca nu va cred. 😛
  stima multa!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.