Bugetul general al municipiului Urziceni a fost aprobat aseară cu majoritate de voturi

0

foto: Florin Floreanu

Prezentarea generală a veniturilor şi cheltuielilor cuprinse în proiectul de buget pentru 2012 a fost făcută de către viceprimarul Niculae Diculescu, autopropus preşedinte de şedinţă la prima reuniune a legislativului din noul an.
Fără dezbaterea publică prevăzută de lege, bugetul pentru 2012 a trecut prin votul consilierilor “la pachet” şi nu pe capitole, aşa cum era normal, stare de fapt amendată în plen de consilierul democrat-liberal Marin Gonţ.
Bugetul mai prevede, printre altele, suma de 500.000 de lei pentru finanţarea parţială în 2012 a lucrărilor la ştrandul municipal, alţi 350.000 de lei fiind alocaţi susţinerii cultelor religioase, în speţă finalizării lucrărilor de pictură la Catedrală şi continuării lucrărilor deja demarate la bisericile “Sfânta Treime” şi “Sfântul Nicolae”
Instituţiile publice şi activităţile subordonate Consiliului Local vor beneficia de o alocaţie bugetară în sumă de 350.000 de lei iar instituţiile de învăţământ finanţate din venituri proprii de 989.000 de lei. Rezerva bugetară pentru anul în curs a fost stabilită la nivelul de 600.000 de lei.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.