Bugetul municipiului Urziceni a fost aprobat

0

primarul-sava-urziceni (1)

Bugetul municipiului Urziceni a fost aprobat la un nivel al veniturilor de  32.538.000 de lei, cu un deficit de 300.000 de lei la capitolul cheltuieli. Din excedentul anilor precedenţi, 300.000 vor fi destinaţi finanţării cheltuielilor secţiunii de dezvoltare, iar diferenţa de 6.000 pentru acoperirea golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile şi cheltuielile secţiunilor de funcţionare şi dezvoltare.
Bugetul  instituţiilor publice  subordonate Consiliului Local Urziceni, finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local a fost stabilit la nivelul de 750.000 de lei, cel al instituţiilor de învăţământ la aproape un milion de lei, iar al Spitalului Municipal de 7.365.000 de lei venituri. Alţi 250.000 de lei au fost repartizaţi pentru ,,susţinerea cultelor religioase’’, mai exact pentru completarea fondurilor necesare finalizării lucrărilor de construcţie la bisericile ,,Sfânta Treime’’ şi ,,Sfântul Nicolae’’.
Bugetul general al Urziceniului a fost votat cu 13 voturi pentru şi o abţinere, cea a consilierului social democrat Ion Dumitrescu.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.