BULETIN INFORMATIV 18 decembrie 2009 ora 14.15

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că au fost ridicate cele două restricţii de circulaţie instituite în această dimineaţă pe DN2A (pentru autovehiculele cu masa totală maximă mai mare de 7.5 tone) şi pe DN 2 – E 85 (pentru autovehiculele cu masa cu masa totală maximă mai mare de 3.5 tone), iar în urmă cu câteva minute s-a reluat circulaţia pe DN 21 Slobozia – Brăila, restricţia menţinându-se pe acest sector pentru autovehiculele cu masa totală maximă mai mare de 7.5 tone.

Totodată, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru prevenirea ambuteiajelor şi a oricăror incidente, la această oră (14.20) sunt închise circulaţiei următoarele segmente de drum:

DN1D Urziceni – Ploieşti;

DN3B Chirana – Feteşti;

DN2C Griviţa – Buzău.

DJ 102 H Reviga – Horia;

DJ 203 B Grindu – Valea Măcrişului;

DJ 313 Axintele – Horia.

Pe DN 2 – E 85, circulaţia se desfăşoară sub supravegherea poliţiştilor, fiind permis accesul unui număr limitat de autovehicule, în coloană, la intervale de 5 – 10 minute, în funcţie de situaţia din trafic.

Reamintim că la această oră peste 150 de poliţişti, din care 34 din structurile de siguranţă rutieră, sunt angrenaţi în măsuri de deblocare/dirijare a traficului rutier şi de informare a conducătorilor auto cu privire la situaţia existentă pe sectoarele de drum pe care aceştia intenţionează să se deplaseze, precum şi în vederea executării măsurilor dispuse pe raza judeţului.

Poliţiştii fac apel către conducătorii auto să înţeleagă importanţa respectării măsurilor preventive dispuse, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să circule în coloană, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să nu bruscheze comenzile autovehiculelor.

Reiterăm recomandarea adresată conducătorilor auto potrivit căreia este foarte important ca înainte de a porni la drum, indiferent de distanţa ce urmează a fi parcursă, să-şi echipeze corespunzător maşina pentru sezonul rece şi să se informeze în privinţa traseului pe care urmează a-l străbate, apelând unul dintre numerele de telefon ale Comandamentului Central de Iarnă: 021.9360; 021. 318.66.09; 021.318.66.31.

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.