BULETIN INFORMATIV 18 decembrie 2009 ora 16.30

0

Începând cu ora 15.30, în urma unui apel prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, poliţiştii ialomiţeni, în colaborare cu reprezentanţi ai Primăriei Oraşului Amara, au acţionat folosind un tractor, pentru scoaterea din zăpadă a patru turisme rămase blocate pe drumul naţional 2C între localităţile Amara şi Griviţa. Operaţiunea a durat aproximativ o oră şi 15 minute.

Cu această  ocazie, poliţiştii au constatat că în pofida recomandărilor transmise prin toate mijloacele de comunicare, niciunul dintre cei patru conducători ai autoturismelor în cauză nu a ţinut cont de sfaturile cu privire la echiparea corespunzătoare a vehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă, plecând la drum nepregătiţi.

La această  oră, peste 150 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră  şi ordine publică sunt prezenţi pe arterele judeţului pentru monitorizarea traficului rutier, astfel încât la apariţia unor probleme de natură a îngreuna circulaţia rutieră (blocaje în trafic din cauza depunerii de zăpadă, apariţia poleiului), să fie luate măsuri urgente pentru informarea autorităţilor competente.

Recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.