Bunurile echipei Unirea Urziceni sunt scoase din nou la licitaţie

0

Fiscul încearcă astfel recuperarea datoriilor de peste 6 milioane 700 de mii de lei acumulate în timp de conducerea clubului ialomiţean.
Deşi reprezentanţii Direcţiei Financiare au sperat până în ultima clipă că echipa îşi va achita datoriile, inevitabilul s-a produs prima dată acum două săptămâni, când Fiscul a executat silit bunurile deţinute de Unirea Urziceni şi a organizat licitaţie de vânzare a lor. Doar că socoteala finanţiştilor nu coincide cu realitatea.
La data de 11 mai când Fiscul a scos la licitaţie, sistemul de acces în stadion; sistemul video de supraveghere, tabela electronică de scor, porţile de fotbal, şi altele, nu a fost nimeni interesat să le cumpere, şi se pare că şi următoarea licitaţie programată a se desfăşura mâine 25 mai, va avea aceeaşi soartă pentru că până la această ora nu s-a înscris nici un participant.
Datoria acumulată de Clubul de fotbal unirea Urziceni la stat depăşeşte 4 milioane 200 de mii de lei la care se adaugă penalităţi şi accesorii în valoare de 2 milioane 600 de mii de lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.