Bursa Generala a Locurilor de Muncă Urziceni

0

Aglomeraţia a fost mare azi la Bursa Generala a Locurilor de muncă de la Urziceni însă ofertele nu au fost atât de numeroase pe cât se aşteptau cei peste 500 de oameni veniţi la sediul punctului de lucru. În mai putin de două ore numărul mic al angajatorilor şi al locurilor de muncă oferite a făcut ca porţile Bursei să se închidă. 

Cei veniţi cu speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă au plecat dezamăgiţi de ofertă sau în cel mai bun caz cu promisiunea că vor fi contactaţi de angajatorii participanţi la eveniment.

Reprezentanţii celor şase firme participante s-au declarat la rândul lor dezamăgiţi de calitatea candidaţilor prezenţi la bursă şi de ceea ce unii dintre ei au numit dezinteres faţă de posibilitatea obţinerii unui loc de muncă

Pentru coordonatorul punctului de lucru de la Urziceni al AJOFM, Petrică Băjan, acţiunea de azi a reprezentat totuşi un succes prin prisma faptului că o parte dintre şomerii prezenţi au intrat în bazele de date ale angajatorilor iar unii dintre ei au primit chiar repartiţii.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.