Burse pentru elevii feteşteni

0

matei rosu

Cei mai buni liceeni din Feteşti primesc burse semestriale din partea unui investitor local care urmăreşte să-i atragă în activităţile sale după terminarea studiilor.
Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 4 ani şi garantează un loc de muncă în agricultură bursierilor de la clasa profesională de mecanizatori agricoli din cadrul Liceului Tehnologic de Construcţii şi Căi Ferate Feteşti.
În calitate de sponsor, Matei Roşu precizează că prin acest stimulent financiar se încurajează atât terminarea studiilor cât şi păstrarea tinerilor acasă, cu viitor în oraşul natal:
audio Matei ROSU
Pentru cei 4 elevi de la Şcoala profesională valoarea burselor este de câte 1.200 de lei pe semestru, iar pentru cei 3 liceeni de la Carol I şi Industrie Alimentară Feteşti stimulentul financiar este în valoare de câte 1.000 de lei. Pe lângă cei 7 liceeni din proiect a mai primit bursă şi o elevă care, în ciuda greutăţilor materiale ale familiei, ea reuşeşte să fie olimpică,  motiv pentru care sponsorul a promis extinderea proiectului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.