Cadou de la Moş pentru şoferii care nu au fost cuminţi

2
44 conducători auto din Slobozia au avut surpriza neplăcută să primească la finalul anului câte o amendă, pentru oprirea neregulamentară a autoturismului, nepurtarea centurii de siguranţă şi nerespectarea culorii semaforului.
Timp de două ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat în penultima zi a anului în 12 filtre, pentru prevenirea şi combaterea producerii evenimentelor rutiere şi pentru asigurarea respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
Cele peste 200 de persoane legitimate în urma verificărilor efectuate au fost sfătuite ca pe viitor să respecte regulile de circulaţie şi să circule cu atenţie sporită în această perioadă, întrucât traficul se va intensifica, iar condiţiile meteo-rutiere sunt nefavorabile.
Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 6 mii de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Au iesit la vanatoare ca stiau ca tot orasul va iesi la cumparaturi. Dar pe ciumegarii aia care mergeau cu viteza chiar si acum pe carosabilul cu gheata nu-i vad. Sau pe mine ca era sa ma calce pe trecerea de pietoni la scoala 2, care are si camera de supraveghere pe ea, nu se vede. Si cica sa pui centura in orasul asta, unde nu mergi 2 metri, si te dai jos din masina sa iti faci treburile. Dar de fapt nu militia e de vina, ci cei care au iesit la cumparaturi cu masina pe aglomeratia asta. Si asa, iata ca ati indeplinit planul la militie si pe anul asta.
    La multi ani la toata lumea, mai putin la militie ca e de fata si se eclude, nu….
    Zic io…

  2. mai iesiti si pe jos la shopping. se poate face fara probleme si fara automobil. in anii 80 se putea… acuma nu am loc la trecerea de pietoni ca erau masini oprite.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.