Cadoul

0

Un tânăr de 31 de ani a primit în dar o armă cu aer comprimat, şi s-a ales cu dosar penal, la fel ca şi cel care i-a oferit cadoul armat.
La ultima acţiune pe linia respectării regimului armelor şi muniţiilor, poliţiştii au ridicat 1.750 de cartuşe şi două arme, pentru care au întocmit trei dosare penale.
În timpul controlului, poliţiştii s-au oprit la un slobozean de 60 ani, care era cunoscut ca deţinător legal al unei arme cu aer comprimat. La o verificare mai atentă pe linia asigurării securităţii armelor a reieşit că acesta a oferit cadou unui tânăr de 31 ani o arma cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm şi 1.750 cartuşe, iar acum cei doi sunt cercetaţi penal pentru ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” respectiv “deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”.
In cadrul aceleiaşi acţiuni a mai fost depistat şi un bărbat de 59 ani, din Axintele, care deţinea în afara legii o armă cu aer comprimat, fără serie, de calibrul 4,5 mm şi 12 cartuşe.
Şi pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare de cercetare penală.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.