Cadrele didactice din Slobozia, pot sta liniştite – îşi vor primi salariile pe luna octombrie

0

Dacă în alte localităţi din ţară profesorii riscă să nu-şi ia salariile, la Slobozia, consilierii locali vor rectifica în şedinţa de vineri bugetul local în care sunt incluse şi cheltuielile de personal pentru asigurarea plăţii salariilor pe octombrie, prin suplimentarea cu aproape 3 milioane de lei noi.
Tot la capitolul învăţământ se va discuta şi suplimentarea cheltuielilor de capital cu 15.900 de lei pentru acordarea tichetelor cadou la şcoala numărul 2 din Slobozia.
La rectificare vor mai fi suplimentate cu 34 de mii de lei cheltuielile de capital pentru capitolul „Protecţia Mediului“ – lucrări de montare guri de scurgere ape pluviale, cu 32 de mii de lei pentru „Transporturi“- modernizarea străzii DN 21 şi cu 55 de mii de lei pentru „Poliţia comunitară“, din care 19 mii pentru cheltuieli cu bunurile şi serviciile, ca urmare a  majorării de la întâi octombrie a tarifelor pentru serviciile prestate.
O suplimentare cu 40 de mii de lei este prevăzută şi pentru capitolul „Autorităţi executive“, adică deplasările externe.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.