Cam mult: beat, fara carnet si cu masina neinmatriculata

1

Beat, făra carnet si cu masina neinmatriculată, un bărbat din Ion Roată a fost depistat in trafic pe raza comunei Căzaneşti.  
El a fost observat ca circula sinuos la trecerea printr-un filtru al politiei iar la semnalul de oprire al unui agent de politie, individul si-a văzut de drum, in viteza accelerata. Barbatul de 41 de ani a fost urmarit si blocat de politisti in zona cantonului silvic, la iesirea din Căzănesti. Conducătorul auto prezenta halena alcoolica si s-a manifestat violent. Iniţial şoferul a declarat că se va supune testării cu alcooltestul si recoltării probelor biologice de sânge, dar cand a fost dus la spital a refuzat cu mare scandal.
Urmare verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat că şoferul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul condus figurează ca având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 20 decembrie 2008.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Nu i-as baga totusi un glont in mecla aia goala, ca nu e vina lui ca e nascut dobitoc dar vreo 10 ani ar trebui bagat la puscarie ,poate la 51 de ani o iesi mai responsabil.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.