Camera de Comerţ Ialomiţa va deschide luna vitoare la Slobozia seria târgurilor de toamnă

1
În colaborare cu primăria municipiului reşedinţă de judeţ, în perioada 1-3 septembrie va avea loc cea de-a  VI-a ediţie a SALONULUI AUTO, organizat în Piaţa Revoluţiei. Spre deosebire de ediţiile anterioare, pe lângă testele de conducere, organizatorii pregătesc o paradă a autoturismelor expuse, demonstraţii cu maşini tunate, motociclete, A.T.V.-uri, biciclete, şi karturi.
Spre sfârşitul lunii, în perioada 22 – 24 septembrie, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea şi în Piaţa  Revoluţiei, se va desfăşura ediţia a  XVI a Tîrgului Internaţional de Agricultură şi Industrie Alimentară  “ AGROIAL – PARTENER “ organizat anul acesta în colaborare şi cu Asociaţia Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Ialomiţa. La târg vor fi prezentate  tractoare, maşini , utilaje şi unelte agricole, şi se vor comercializa artizanat, confectii textile, de piele şi blană, produse alimentare tradiţionale, legume, fructe, plante medicinale şi aromatice. În cadrul reuniunilor profesionale se vor purat discuţii despre agricultura ecologică şi pe teme actuale din agricultură.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Sa binevoiasca intai si sa-si faca putina curatenie pe langa sediu ca e tiganie curata pe latura nordica, acolo pe unde-si scot pietarii produsele. E un fel de groapa de gunoi unde-si fac nevoile toti betivii care se aduna la birtul din piata mica. Nimeni nu vede, nimanui nu-i pasa …bine ca faceti targuri

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.