Camere de supraveghere în Slobozia

2

feee

160 de camere supraveghează zilnic activitatea trecătorilor şi zonele publice din municipiul reşedinţă de judeţ.
Pentru siguranţa locuitorilor, dar şi pentru a preveni faptele de natură ilegală sau antisocială, în Slobozia numărul camerelor de supraveghere s-a dublat în ultimul an, iar incidentele sau alte evenimente sunt monitorizate zilnic de către un reprezentant al Poliţiei Locale. De asemenea, în ultimul an, şi unităţile şcolare din Slobozia au fost dotate cu camere de supraveghere.
Camere de supraveghere sunt amplasate în zona trecerilor de pietoni, traficului intens, şcolilor şi centrelor aglomerate.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Dar gunoiul cine+l monitorizeaza? Dar imensa groapa, utata statuie, zapada necuratata de mai bine de o luna, lipsa epurarii, defrisarile fara rost? Slobozia nu a fost niciodata mai urata ca acum!

  2.        N-am simțit o creștere a siguranței pe străzi, n-am auzit de creșterea numărului de infractori prinși datorită acestor camere și nici nu trec mai relaxat pe trecerea de pietoni pentru c-aș fi sesizat vreo reducere a vitezei automobilelor. Orwell ne-a avertizat spunându-ne povestea aia din `84 dar noi nu, Batman! Batman!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.